A Technicolor Dream – Digital Messe 2015 er vel overstået


A Technicolor Dream – Digital Messe 2015 er vel overstået med en masse indtryk, der skal lagre sig. Der deltog over 3.000 mennesker på dagen på messestandende i Vestergadehallen, til workshops i Lunden både udendørs og indendørs.

Tak til alle der stod bag og fik det hele til at køre

Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige super tak for en fantastisk dag til alle der stod bag arrangementet, og fik det hele til at køre så fint.

IMG_0052

Har det været sjovt. Jahhh. På vej fra udendørs workshop og ind til messestandende.

For blot at nævne nogle:

Tak til 10. klasse fra Ungdomsskolen, tak til de 4 medarbejdere fra skoleafdelingen, tak til Claus Friis (FS Lyd og Lys), tak til folkene bag Lunden og Vestergadehallen, tak til Teknisk Afdeling, tak til Hardy fra Jysk Teltudlejning, tak til Midtjysk Udlejning, tak til Skoleafdelingen og Børne- og Familieafdelingen, tak til Henning og Thomas fra Den Kreative Skole, tak til Brand og Redning, tak til Christian Bornemann, tak til Pladeshoppens kaffevogn, tak til Okkels Is, tak til Appelsinvognen, tak til alle workshoppiloterne, tak til Det Flyvende Kuffertcirkus og tak ikke mindst til vejrguderne for det dejlige vejr.

Tak til alle der deltog på dagen

Vi vil også sige tak til alle dagtilbud, skoler og ungdomsuddannelser der præsenterede deres spændende udstillinger på messestandende og som deltog på dagen.

IMG_0034

10. klasses elever var en kæmpehjælp både dagen før med opsætning, på selve dagen med bla. at være i indgangen ved infostanden og med at rydde op efter dagen.

Mediedækning af A Technicolor Dream – Digital Messe

Ministerhilsen til A Technicolor Dream – Digital Messe fra Børne- og undervisningsminister Christine Antorini

På selve dagen

Vi er stolte af at så mange medier viste interessen for messen og var tilstede, dels med live dækning og med reportage:

150501_TV-Avisen

Se Tv-Avisens indlæg fra ATCD-Digital Messe

 

TV Midt Vest

Se TV-Midt Vests indlæg om ATCD-DIgital Messe

 

Her er nogle fotos med stemningen fra dagen

%d bloggers like this: