DimsOs – Workshop – Fredag

Denne event foregår den 15. november 2013 10:00


DimsOs er opstået som en kreativ elektronik-afdeling af Bureau Detours. Vi har elektronikværksted på Institut for ( X ) i Aarhus, men laver også projekter ude omkring.
DimsOs er vores samlede evner til at skabe noget spændende ud fra elektriske byggeklodser. Ledning plus chip plus drejeknap er lig interaktiv dims.

DimsOs er opstået som en kreativ elektronik-afdeling af Bureau Detours. DimsOs er Mads Gensø og Carl F. Jensen.  Carl specialiserer sig i elektroniske og programmerbare kredsløb, som omfatter alt fra Arduino-programmering til design af printplader. DimsOs er disse to personers samlede evner til at skabe noget spændende ud fra elektroniske byggeklodser. Til A Technicolor Dream vil DimsOs afholde en workshop i at bygge alverdens elektroniske dimser. Det er både muligt for nybegynderen og den erfarne at være med til Dimsos nørde-workshop.

DimsOs.1

Di msOs

 Carl F. Jensen

Carl F. Jensen

DimsOs er Carl F. Jensen som specialiserer sig i elektroniske og programmerbare kredsløb, som omfatter alt fra Arduino-programmering til design af printplader.Link:

http://dimsos.dk/


Sted: Den Kreative Skole,Silkeborg

%d bloggers like this: