iPAD Band digital/elektronisk musikalsk sammenspil – Workshop

Denne event foregår den 29. april 2015 9:30


Vi vil med lave et digitalt/elektronisk band, hvor vi med GarageBand vil spille alle ”instrumenter” live, så vi sammen spiller et nummer uden brug af andre akustiske instrumenter end sang.

iPad-band

Vi vil ikke indspille noget, ej heller loope noget – ideen er, at vi skal bruge de digitale muligheder i en musikalsk live-situation og se hvilket musikalsk udtryk, vi kan frembringe, når mange spiller sammen i et stort digitalt liveband. Workshoppen er altså ikke en indføring i app’en GarageBand – vi bruger app’en til at spille live med.

maxresdefault

Det vil være en fordel, at man som deltager i workshoppen, medbringer egen iPad med den fulde og nyeste version af GarageBand.

Læringsaktiviteter på iPad er i de fleste tilfælde, forbundet med et lukket rum, hvori én person befinder sig – én person til én iPad – én person til én læringsaktivitet. Vi skal på workshoppen åbne dette læringsrum og skabe en musikalsk læringsaktivitet, der kræver flere og dermed rækker ud over den enkelte, så der (også) opstår et socialt læringsrum i brugen af iPad som læringsværktøj.

Workshoppilot: Morten Barasinski, Virklund Skole


Lunden, Silkeborg

%d bloggers like this: