iPAD Billedkunst – Torsdag

Denne event foregår den 14. november 2013 10:00


Når man kigger på mange spilleapps til tablets, så er de fastlåste, selv om der måske er nogle rammer for kreativitet. Med tegneprogrammerne kan man skabe noget meget mere frit. Det giver en anden mulighed for at skabe noget, der er interessant for børnene.

iPAD workshop

Kreativiteten får på tabletten et andet rum, end hvis man sidder med blyant og papir. F.eks. kan man zoome ind på detaljer, så man kan tegne meget mere detaljeret. Og så har mange af programmerne den fordel, at de kan interagere med andre programmer på ens tablet. Du kan hente billeder ind, som du kan tegne på. Og i programmer som f.eks. My story og BookCreator kan man optage lyd til sine tegninger og på den måde lave en bog med sin egen fortælling.

På kurset vil du blive introduceret til forskellige apps, der understøtter den billedsproglige læring og du vil selv skulle skabe dine egne billeder ved at bruge tabletten.

Ann-Birthe Nicolaisen

Ann-Birthe Nicolaisen

Ann-Birthe Overholt Nicolaisen er uddannet læsevejleder og billedkunstlærer og står bag undervisningssiden www.billedguiden.dk. Hun arbejder til dagligt i en kombineret stilling som lærer i udskolingen og som pædagogisk redaktør på Danskfaget.dk ved Clio Online. Tegner og maler selv både på iPad, papir og lærred.

 


Sted: Silkeborg Bibliotek

%d bloggers like this: