Robot-workshop – Lego Mindstorm – Fredag

Denne event foregår den 15. november 2013 10:00


Kom med til en sjov og lærerig workshop, hvor vi bygger robotter, og slutter dagen af med en mini-konkurrence hvor dagens forskellige robotter konkurrerer om hvem der bedst klarer en række udfordringer. Mød også robotten Robotino, som kan sprede glæde til unge som gamle, og se hvordan elektronik spiller en rolle nu og i fremtiden – i kommunikation, energisystemer og mange andre steder.”

Lego Mindsstorm

Stefan Mathias Green og Lasse Bromose

Stefan og Lasse

Stefan Green

Læser Internetteknologier og Computersystemer på Aalborg Universitet.

Opvokset i udkanten af nord Århus og gik på STX i Risskov.
Interesseret i programmering af microcontrollere og arbejde med Vision Graphics (Fx. billedbehandling og billedgenkendelse)
Har computere som hobby og dermed studiet så meget tid går med computere, udover dette arbejder jeg som ambassadør for universitetet og er tutor for de nye studerende.
Af tidligere projekter jeg har lavet, kan nævnes:
Universal Service System der bestod af programmeringen af en android app og et modul inddelt database system. Et system til genkendelse af bogstaver på skibe.

Lasse Bromose

Jeg 22 år, kommer fra Vejle, hvor jeg gik på HTX. Jeg er på 3. semester på Internetteknologier og Computersystemer ved Aalborg Universitet, og er ligesom Stefan ambassadør for universitetet.

I min gruppe har vi valgt, som semesterprojekt, at arbejde med styringen af en 3D-printer, hvor vi har en opstilling der ligner dennehttp://youtu.be/AYs6jASd_Ww. Vi har, siden første semester haft et sideløbende hygge projekt, hvor vi har sat vores kaffe maskine op, så vi kan tænde og slukker den fra nettet. Der er blevet lavet lidt på den hvert semester indtil vider, og lige nu snakker vi lidt om og lave et “plug and play” modul der bare kan sættes på en Raspberry Pi eller Arduino, i stedet for vi skal til at samle hardwaren igen efter hver ferie :)

 

En blog hvor studerende skriver lidt om hvad de laver i hverdagen på uddannelsen:

Elektronik og IT (EIT): http://electronics.aau.dk/category/elektronik-og-it/
Internetteknologier og Computersystemer (ITC): http://electronics.aau.dk/category/internetteknologier-og-computersystemer/

Sider hvor man kan få mere specifik info omkring uddannelserne på Ålborg Universitet:

ITC: http://www.studieguide.aau.dk/uddannelser/bachelor/32544/
EIT: http://www.studieguide.aau.dk/uddannelser/bachelor/32543/

Facebook sider:

EIT: https://www.facebook.com/aaueit
ITC: https://www.facebook.com/aauit


Sted: Den Kreative Skole,Silkeborg

%d bloggers like this: