Jan Krogh Larsen – Indlægsholder

I forbindelse med at Area9 kommer har vi været så heldige at Jan Krogh Larsen, Lindhardt & Ringhof også kommer som indlægsholder deltager i panelet. Jan Krogh Larsen, cand. mag i engelsk, speciale om fremmedsprogstilegnelse og skriftlighed. Forlagschef for Lindhardt og Ringhof Uddannelse og står bag udviklingen og driften af brancheplatformen, Gymportalen. Startede i forlagsbranchen i 2004... View Article


Jan_MG_8186_sh kopi

Jan Krogh Larsen, Lindhardt & Ringhof

I forbindelse med at Area9 kommer har vi været så heldige at Jan Krogh Larsen, Lindhardt & Ringhof også kommer som indlægsholder deltager i panelet.

Jan Krogh Larsen, cand. mag i engelsk, speciale om fremmedsprogstilegnelse og skriftlighed. Forlagschef for Lindhardt og Ringhof Uddannelse og står bag udviklingen og driften af brancheplatformen, Gymportalen. Startede i forlagsbranchen i 2004 og har siden 2010 været chef for det hastigt voksende EGMONT-ejede gymnasieforlag. Arbejder dagligt med ny-udvikling af alle materialetyper der fordrer læring og især med fokus på at få det digitale til at levere noget helt særligt.

Tidligere har de digitale undervisningsmaterialer været særligt gode til at skabe variation i studie- og undervisningsformerne og i Gymportalen er der flere forskellige medietyper, der alle kan noget helt særligt i forhold til indholdspræsentation (tekst, quiz, film, simulationer etc.), og kommunikation; alle spændende, inspirerende og motiverende alternativer til den analoge pendant. 

I dag er den digitale udvikling endeligt kommet dertil, hvor vi med digital, kunstig intelligens kan udgive ægte adaptive produkter. Udgivelser som jeg oplever i mange tilfælde skaber bedre forhold for læring for den enkelte elev end det analoge alternativ. Derfor har mit primære fokus de seneste år været på at udvikle eller finde den bedst mulige teknologi og i samarbejde med amerikanske McGraw-Hill Education er det lykkedes. En teknologi som vi lige nu er ved at udrulle i den danske uddannelsessektor.”


%d bloggers like this: