Kasper Froda LokKasper Froda2jpgKasper Froda Lok,

cand.mag. (historie og retorik) Gymnasielærer v. Ørestad Gymnasium

Indlægsholder i spor 1 – Digital Læring – i panelet

Mit navn er Kasper Froda Lok. Jeg er cand.mag. i historie og retorik fra Københavns Universitet, og arbejder som gymnasielærer v. Ørestad Gymnasium på Amager. Her har jeg arbejdet i 3 år. Først som studerende og årsvikar, senere som færdiguddannet årsvikar, og nu som fastansat. Før mit gymnasiearbejde har jeg arbejdet knap 3 år i Skoletjenesten på Tøjhusmuseet og Orlogsmuseet.

Ørestad Gym

Ved siden af mit gymnasiearbejde, hjælper jeg p.t. med, at færdigudvikle spørgsmål til læringsmålene i Lindhardt og Ringhofs nye smartbook, Verdens historie 2. Min historieklasse var den første i Europa, som fik lov til at prøve smartbooksystemet, da Lindhardt og Ringhof testede “Verdens historie 1”. Det var en stor succes.

Ved siden af ovenstående skriver jeg på en lærebog i retorik til brug i gymnasiet. Jeg er oprindeligt opvokset nær Slagelse på Vestsjælland, men bor nu på Amager med min kæreste, som arbejder som formidlingsmedarbejder v. Frederiksborg Slot i Hillerød.

Link: http://www.oerestadgym.dk

Se program for dagen her…

150916_ATCD_Goes-Campus_Tilmeld2-Overskrift

%d bloggers like this: