A Technicolor Dream Part 4 – 2013


Nu er A Technicolor Dream afsluttet for i år. Vi er super glade for forløbet og for alle de oplevelser vi har haft de tre dage.

Vi siger tak til alle de mange deltagere, de yderst spændende workshoppiloterne og indlægsholderne på Inspirationsdagen.
Vi siger også tak for husly på VIA University College, Den Kreative Skole, Silkeborg Medborgerhus, Silkeborg Bibliotek og Performers House.
Tak ligeledes til den aktive styregruppe der var med til at lægge alle planerne og visionerne og føre dem ud i livet!

130528_ATCDP4_Plakat_47x70

131005_Inspirationsdag_info10

d.13.november var Inspirationsdag hvor 100 deltagere fra store dele af midtjylland deltog. Dagen forgik på VIA University College, Silkeborg og vi havde en spændende dag gennem de tre Keynotes og de fire kortere indlæg..

Se fotos og video fra Inspirationsdag d.13. november…

d.14. november var over 160 børn og voksne samlet på Campus Bindslev i Silkeborg hvor der var mange forskellige spændende workshops. Som noget nyt var der 4 iPAD workshops for Børnehavebørn og pædagoger, samt en iPAD workshop for vuggestuebørn.

Se fotos og video fra workshops d.14. november…

d.15. november var over 260 unge og deres lærere samlet på Campus Bindslev i Silkeborg til 20 spændende workshops inden for IT, Kreativitet og Læring.
kl.10.30 til 15.00. var der workshops fordelt medworkshops på Biblioteket, Medborgerhuset, Performers House og på Den Kreative Skole.
kl.15.00 til 16.30 var fra fælles fremvisning af stemninger fra de forskellige workshops på Medborgerhuset.

Se fotos fra workshops den 15. november…

Vi afsluttede dagene med en overfed NO9 koncert med bla. Den Sorte Skole på Performers House.

Så tre mættede dage med IT, Kreativitet og Læring er overstået.

Vi siger tak til vores fotografer, Mona, Per og Peter for alle deres super billeder fra dagene og Jonas Risvig for spændende videoreportager.

 

Workshops d.14. november

 

 

 

Tak til vores sponsorer der gjorde det hele muligt!!

130528_ATCDP4_sponsor_WEB

 

%d bloggers like this: