Tashia Dam


Tashia Dam, Area9

Tashia Dam, Area9

Tashia Dam

Area9, MHE
Keynotespeaker
Indlægsholder i spor 1 – Digital Læring – i panelet

Tashia Dam, uddannet i Teoretisk Pædagogik fra KU i 2002, derfra ansat som Amanuensis samme sted.
Et af mine hovedområder er dannelsen af det politiske subjekt. Mit grundpræmis er, at hvis uddannelse skal fortjene sit navn som et “naturligt gode”, skal den understøtte den uddannedes tiltagende autonomi.
I sig selv er uddannelse ikke anderledes end arbejde: en aktivitet man er nødt til at udføre for at eksistere i moderne, komplekse samfund. Men hvis den faktiske uddannelse på forskellig vis leder til mere selvbestemmelse (autonomi), kan man argumentere for, at den er et “naturligt gode” (eller det man kalder selvlegitimerende) i et demokratisk samfund, hvor borgerens selvbestemmelse er en grundsøjle og en forudsætning for politisk deltagelse.  

 

De sidste 10-15 år har digitale teknologier for alvor fået en hastighed, en udbredelse og et omfang der gør, at disse nu er væsentlige spillere i “kampen om uddannelsen” og dermed i kampen om demokrati og digitalisering.

DSC_0865

 

For 7 år siden startede jeg i Area9 – og har her fået indblik i og været med til at præge udviklingen af fremtidens uddannelsesteknologier.
Area9 var dengang et start-up med blot een prototype af vores første produkt, LearnSmart.
Vi var fra 2007-2014 partnere med McGraw-Hill (MHE).
 og i blev 2014 vi opkøbt af MHE, og jeg er nu Senior Uddannelseschef i MHE Denmark, som ligger på Holmen.

 

home

I 2015 indledte vi et samarbejde med Egmont/Alinea om at udgive vores til dato største og mest succesfulde produkttype, SmartBook, på dansk grund. Første bog er udkommet nu august 2015, Verdenshistorie 1 til gymnasier.

Link til hjemmeside: http://area9learning.com/
Se program for dagen her…

150916_ATCD_Goes-Campus_Tilmeld2-Overskrift

%d bloggers like this: